BREAKING NEWS

FIT & FAB || 7 Bachelorette feest ideeën die fitness freaks best willen proberen
Wanneer jij “SHOTS!” schreeuwt en de bruid-to-be denkt aan tarwegras, is het waarschijnlijk tijd die die Las Vegas bachelorette trip te heroverwegen. Tuurlijk, Tarwegras is niet voor iedereen, maar een gezonde bachelorette partij kan nog steeds leuk zijn, spannend, en zelfs een beetje wild.

  1. Grijp de matten en boeken van een privé yoga-klas. Voeg een Spa Heaven kuur toe op de dag voor een compleet Yoga thema.

  1. Ga op een vakantie dat een mix van plezier en gezondheid biedt. Ga naar Relax & Rejunavate Yoga Retreat by the sea voor een strand yoga retreat, treffer van Gdansk voor fietstochten en wandelingen en paardrijden. Natuurlijk kan je jezelf ook onderdompelen in een totale geest en lichaam wellness retreat.

  1. Je vrienden uitnodigen voor een outdoor bootcamp training. Na afloop van de training, compleet de pijnlijke spieren wegwerken met een gezonde brunch met antioxidant-rijke wijn.

  1. Neem een gezonde kook of cocktail workshop samen. Leren om te hakken, dobbelstenen en warboel van de weg naar smakelijke, voedzame maaltijden en drankjes.

  1. Plan een actief weekend en de partij beginnen met een 5K, 10K, of uitvoeren van uw keuze. Om te herstellen, verwen jezelf voor de rest van het weekend met pedicures, massages en spabehandelingen.

  1. Hebben een ontspannende meisjes nacht in; een gezond diner samen koken, kunt u ontspannen met uw favoriete films, en bovenal vinden veel redenen om te lachen!

  1. Met de ultieme de-stress Wellness-dag: massages krijgen, detox in de spa of sauna, en vergeet niet het dompelbad — een ijsbad doet wonderen voor het lichaam.

Popular Posts